God morgon

I helgen som gick fick jag till lite bra distasträning.

Arbetade under torsdagen för att få 3 sammanhängande, lediga dagar till träning.

Fredagen började med lång simning följt av lätt distanslöpning. Efter lunch blev det cykel, drygt 15 mil tempo. Stundtals bra tryck men inte helt hundra i sätesmuskel än.

Även lördagen startades med simning, med fart fokus. Efter lunch blev det lättare distanscykel med Göran. Överlag en behaglig cykeltur fram till mil 10 då vi passerat Hindås o jag får haveri när kedjan går av….

Som tur är har vi snälla klubbkamrater som bor ute i Hindås och inom 10 min så hade Mattias Luppert ryckt ut på nödanropet och undsatte mig o Göran som satt snopet nersjunkna i diket. Med kedjebrytare fick vi kortat kedjan, avlägsnat den trasiga länken och 5 min senare var vi iväg! Tack Mattias! Du vet vem du ringer nästa gång!! :)))

Vi passerar Rävlanda, jag får för mig att trycka på upp för en backe, pang…. kedjan av igen…. denna gång mellan Rävlanda o Hällingsjö…

Hindås räddningstjänst (läs Mattias Luppert) befinner sig nu för barntjänst i Alingsås o är långt ifrån ”olycksplatsen” denna gång. Som tur är har vi även snälla/förstående klubbkamrater i Göteborg, Henrik Mosén från Triväst kommer o undsätter en kedjelös stackare, en sen lördagskväll, klubbkärlek på hög nivå! Tack Henrik!

För att underlätta det hela blev det löpning från där vi befann oss till motorvägen mellan Hindås o Rävlanda där vi mötte upp Henrik. Löpning i sttrumplästen, cykel i höger hand samt hjälm, en ny stil…? Eller bara ett sätt att ta träning på växling in till T2 lite FÖR långt?

Bra vadträning blev det i alla fall!

Nöjd med lutningen! Synd löpning med cykel till T2 är så kort i verkligheten...

 

Kedjebrott nr 2! Tack Göran för ditt enorma tålamod när vi mötte motgång efter motgång, positiv inställning o mycket skratt höll vårt humör uppe denna långa kväll! :)

Söndagen? Simning på morgonen? Självklart!

2h med Triathlon Väst i Frölunda, följt av 2 h tempocykling ensam med riktigt bra fart sista timmen.

Söndags eftermiddag/kväll avslutades med 32 km terränglöpning i Skatås på ca 2h 26 min, där sista 5 km gick mellan 4, 4:10 fart.

Ny vecka har påbörjats..  Måndag vila med simning, tisdag 22 km löpning med fartlekar följt av 3500m simning igår kväll, där jag fick träffa Eva Nyström som kommit hem från Mallorca 70.3, kul att höra om racet, Grattis till fin prestation Eva!!

Ha en bra dag!

Väl mött

Oscar