Hej

Vakna, träna, jobba, träna, sova, vakna….

Tiden i hamsterhjulet fortsätter :), låter kanske långrandigt men jag trivs med vardagen o ser till att klämma in sociala trevligheter där emellan :).  Jag är tacksam o glad över Karolinas tålamod, det kan inte vara lätt alla gånger… :) , jag menar, var ihop med en hamster… hur kul kan det vara liksom??

Som sagt här rullar träningen på efter utmålat träningsprogram. Med tanke på små skadebekymmer har träningen präglats av något mer distans än fart, passar väl dock bra nu inför säsongen också. Formen är jag trygg med, hjärtats kraft lika så, det som gäller nu är att hålla kroppen i balans, skadefri, återhämtad för att möjliggöra att all kraft jag genererar på tävling går rakt fram.

Från ett av de senaste distanspassen. Närmare bestämt samma dag som alla "stackars" , "krigande" löpare tog sig runt 21,2 km runt Gbgs gator, själv kunde jag inte låta bli att cykla 21,1 mil, dagen till ära.

Från premiär passet i våtdräkt, har haft framsteg (eller lurar jag mig själv??) i simningen det senaste, så tillsammans med min 2XU, X3 så ser jag fram emot snabbare simning i år.

Jag jobbar fortsatt en hel del med rörlighet för att stärka kroppen o dess svagheter. Gällande återhämtningen är det väl som vi alla upplever, lite svårare att hantera när man jobbar hårt. Kan stundtals vara svårt att mobilisera bra fokus o kraft till kvällsträningen efter träning, transport till o från jobb samt hård dag på jobbet. Äh, vi står ju alla inför samma förutsättningar (läs: alla icke proffs som kämpar sig uppför den långa stegen mot toppen) , frågan är bara hur vi väljer att tackla verkligheten…

Nu hoppar jag in i hjulet igen (efter en kort avstickare in i den morderna världen, skrivande av blogginlägg….)

Lycka till med era hamsterhjul, träning, vardagsrutiner…

Glöm inte bort att krydda till det lite ibland, fredag idag ju :)

Väl mött

 

Oscar