God kväll

Hoppas ni avnjuter en skön välförtjänt lördagskväll.

I torsdags vid 07:00 så träffade jag Johan, PT o VD på Viscus. En av Sveriges bästa PT om du frågar mig. Jag har förmånen att samarbeta med Viscus o Johan hjälper mig med styrketräning under vinterhalvåret. Vi gick igenom mitt nya program som jag kommer köra under vintern, ca 2 ggr/vecka. Kör detta på söndag för första gången själv, så blir rapport på detta imorgon :).

Denna helg likt de flesta andra präglas av distans.

09:00 kom Ted förbi mig o vi drog ut på 2h distanslöp i Skatås o Kåsjönområdet. Blev ett bra pass i skogen med några tuffare inslag o en medelpuls runt 150.

14:00 90 min Simning i Valhalla. Huvudserie bestod av 10 x 250m negativsplit där det var fartökning vid 100 o 200.

18:15 Drygt 2h timmar distans på Cykelcrossen med några lättare backintervaller.

Nöjd med nya lampan!

Hade en lördag med ”tomt” schema idag så fanns bra möjligheter till vila mellan passen så därför 3 st idag. 1h sömn mellan respektive pass blev det.

Nu laddar vi inför morgondagen som börjar med 2h simning i Frölunda med Triathlon Väst.

Sov gott!

/Oscar