Hoppar i från ribb båten som tog oss till starten från Nidingen. Spektakulär start, minst sagt!

God kväll.

Då var Etapp 1 av 3 avklarad. 9km öppethav simning från Nidingen följt av 175 km kuperad cykling (1500 höjdmeter!! )

Simningen: Helt otrolig! Fantastisk! Ja, saknar ord, verkligen så vackert, Tävlingsledningen, Robert och Ann-marie skall verkligen ha en eloge! Utan konkurrens den finaste simningen jag gjort. Tyckte det gick bra i vågorna, lite maneter men inte mycket som brände…. Peter Oom paddlade perfekt och det var lätt att följa. I land på 2h 26 min. Ca 2 min i T1 och sedan iväg på cykeln.

Rock n roll

Cyklingen: Även denna helt fantastisk!! Mycket upp och ner… men som sagt grym sträckning, rekommenderas starkt!! Väldigt varmt idag, tydligen +27 grader… Hittat ett helt ok flyt.. hade problem med min skada (rumpan) men MYCKET bättre än tidigare, fick lägga mig på strax under smärttröskel och bara mata på. Är nöjd med tiden på 4:55 på denna sträckning med 1500 höjdmeter, snitthastighet ca 36km/h.

Nu har vi ätit och dags att hoppa i sängen. upp 04:30 och start 06:00 för 350km till Trosa. Kommer väl försöka ta det lite lugnare imorgon.. ville testa och se hur hårt jag kunde cykla i nuläget (hur lång jag kommit med rehab). Är inte riktigt där än (för att kunna tävla riktigt hårt) men på god väg. Så planen blir lugnt imon och sedan hårt igen på löpningen på söndag :)

Vill rikta ett SUPER TACK till Peter Oom för världsklass service HELA dagen! :) Tack även till tävlingsledning (Robert, Ann-marie), funktionärer och Timo Airrika, kunde inte önskat bättre support/förutsättningar!

Ni följer väl oss imorgon igen…!!?? Se tidigare inlägg för instr.

Ha de fint!

/Oscar