Min cykel väntar på mig i T1 (Transition 1 ) imorgon efter simningen. Laddad för 18 mil cykel till Taberg

God kväll.

Ligger nerbäddad, inkvarterad på ön Nidingen utanför Onsala halvön där starten går imorgon kl 08:00. Starten av UltraTri Sweden , blir ett spännande äventyr där vi tävlande inleder med ca 9500m simning in till land (Onsala). Vi har alla varsin Kajakpaddlare bredvid oss som hjälper till med navigering samt energi. Jag har turen att få hjälp av Peter Oom, erfaren Triathlet som vet vad som gäller :) dessutom en inbiten Onsalabo och välbekant med dessa vatten! :). Väl i land väntar ca 180km cykling till Taberg söder om Jönköping, även här kommer Peter hjälpa mig med support med bil bakom. Dag 2 är det ca 350km cykling upp till Trosa. Dag 3 (söndag) är det 25 km löpning + 3000m simning och sedan 70 km löpning till innan vi når målet i Rolambsovsparken i Stockholm. Ev. finns det möjlighet att springa med sista 20km på löpningen dag 3, känner jag någon som är sugen så sms:a/ring mig under helgen… :) Om inte kom och heja vid målgång under söndags eftermiddagen.

Morgonens start ponton... Till vänster om fyren är det ca 10 m brett rev av stenar, där startar vi vår simning in till land (Onsala) Till höger syns Nidingen där vi sover inatt, Gottskärs Hotell som hushåller med faciliteter. Fantastiskt vackert här ute!

Det går att följa oss under helgen genom GPS som vi har med oss hela vägen.

Klicka på följande länk: (http://www.tractrac.com/index.php?page=eventpage&id=429)

Eller: eller ladda ner ”TracTrac Race Viewer” från Google Play eller iTunes och följ loppet vart än du är.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tractrac.mobile

https://itunes.apple.com/us/app/tractrac/id634370674?ls=1&mt=8

Skall tydligen finns en app som ni kan ladda ner enl. ovan och se exakt var vi befinner oss… :)

Blir ett spännande äventyr, siktar på att göra ett inlägg här efter varje dag…

Time to hit bed..

På återhörande imorgon om den första av tre dagar.

Sov gott

Oscar