bild 1Hej

Lite tankar och utmaningar från Fredriks vardag under de senaste dagarna.

Fredrik gör ett bra jobb och visar stark vilja på att få
till de nya rutinerna som kräver både energi, planering men framförallt PRIORITERING! :)
Keep up Fredrik! Investing in your self! Är det bästa vi kan göra!

FREDAG
Efter att sedan i tisdag bara ätit enligt kostschemat så sa kroppen egentligen ifrån, efter träningspassen, tisdag på O2tri och löpning ons och tors, där jag var ordentligt trött så kände jag mig så svag på fredagen att jag valde att stanna hemma från jobbet och jobba hemifrån istället.

Det känns löjligt att vara så utmärglad efter en veckan med kost och träning, när det skall vara så himla nyttigt… men jag ger det en chans och fortsätter som bestämt. Fredagen rundades av med ett intensivt Ski’n’Bike pass på O2tri Konditionscenter.

HELGEN
Jag valde att ha vilodag på lördagen och känna mig nöjd med att jag inte gick på vare sig AW eller drack ett par goda öl eller glas med vin till maten, utan spelade lite tvspel i goda råd.

Att vakna upp utan att vara det minsta bakfull en lördagmorgon hör verkligen till ovanligheterna, vilket jag inte säger är tyvärr, men snarare baksidan när man lever lite som man känner för det och det är inget man skall gå och ångra att man gjort, bara för att råkar skita i öl och söl just nu. Jag fick frågan om jag ville följa med några goda vänner på middag på Joe Ferellis på kvällen, vilket blev lite kvalaktigt,skulle jag gå med ut, och vad skulle jag äta i så fall?

Lösningen blev att jag åt min matlåda, men beställde lite ångkokt broccoli på restaurangen, vilket blev en snackis, men bättre än att sitta och titta på folk runt omkring som fick in sina hamburgare som jag hade gjort väldigt mycket för att bara få taen tugga… Söndagen gick i lugnet tecken den med, men avlustades med en 8km löprunda med kalle rosborg som jag sedan lagade till ett lass med fisksoppa tillsammans.

bild 2

MÅNDAG
Jag hade slut på yoghurt så det blev bara kesella till frukost med lite nötter och frukt. Gick helt ok.

Eftersom helgen varit så lugn så vaknade jag i god tid och kände mig avslappnad så jag för ovanlighetens skull blev sittande vid matbordet och drack mitt morgonkaffe i en väldig harmoni. Givetvis glömde jag mina matlådor så det blev tonfisk och grönsaker till lunch.

Dagen avslutades med 3,5 mil cykling med Ölme, det blev ett tjötpass/tröskellopp eftersom vi höjde farten avsevärt jämfört med mitt vanliga fistempo. Soppa till middag.

TISDAG
Jag var sleten och kände redan efter cyklingen att jag var medtagen och lack på energi och näring.

Jag åt advocado omeletten till frukost idag och den smakar väldigt bra. Under hela förmiddagen så kände jag mig väldigt yr, lunchen erbjöd soppa igen.

Eftersom jag råkade koka väldigt mycket soppa, samt att vi kryddade den lite extra med chili så blir det gångbart att äta den lite mycket nu under en period av några dagar. Mattheten satt i under eftermiddagen och det fick bli vila även idag. Men jag kände mig fräschare på kvällen.