Nej, som sagt det där med pastan blev inte speciellt uppskattat.

Nu citerar jag inte Oscar exakt, men ungefär så lät det i smset från honom när han läste mitt senaste inlägg.

”De flesta andra som jag coachar, följer mitt kostprogram, men du gör ju lite som du vill!!! Det är aldrig ok med pasta!!!!  När vi befinner oss på ett kostupplägg som ämnar att säkerställa att vi når ditt uppsatta mål enligt tidsplan! Nästa gång, tänker efter INNAN och fråga!” 

Jag kan ju inte lacka på min coach liksom, men vi har ju lagt ribban ganska högt och det är jag som vill komma i form och tappa kilon, så det är väl bara att ta till sig kritiken.

Den här veckan, men förra helgen i bagagen har varit tämligen lugn. Man får skynda långsamt känns det som och jag har haft känningar i baksidan vänster lår hela veckan och jag är ganska säker på att det är en överansträngning av muskeln. Den här veckan har jag cyklat ett par enkla pass tisdag och onsdag samt ett kortare, men ganska snabbt löppass från bilen och hem på torsdagen. Den lilla tempohöjningen kändes direkt, samt att jag råkade trampa snett på en gatkant så jag såg undersidan av skon inprincip… aj aj aj. Dock verkade det gått bra då inga större krämpor kvarstod under fredagen.

Ett glädjebesked så här långt var att mina skjortor som jag lät sy upp under hösten, som redan vid leverans var för små, sitter redan, nu efter tre veckor tränande riktigt bra igen!

En annan intressant iakttagelse var, i bilen på väg hem från jobbet under torsdagskvällen, den starka smak av aceton som infann sig i varje utandning. Efter en kort undersökning vi google så visade sig detta vara tecken på fettförbränning i kroppen, bra

Snart börjar seglingsäsongen änna!

IMG_6587