God kväll!

Lite tankar från Fredrik…

onsdag. ärligt talat så inser jag att det är så många parametrar som måste klaffa
för att få livet att glida smidigare. man måste tänka efter före. eller mer göra före,
eller planera och strukturera för att i slutänden optimera.
Eftersom jag inte slaviskt ställde mig och lagade till mina matlådor mitt natten
så hade jag inte heller några matlådor att ta med till jobbet dagen efter så jag fick käka en burk tonfisk och en kvarts paprika, samt lite gurka till lunch och ett par matskedar kvarg och 50 g skinka till kvällsmat.

Kostschemat är bra mycket generösare än så, vilket blir att jag straffar mig i onödan egentligen. för en strul och sölpelle som lever just här och nu så blir planering ett moment extra som rör till det enkla, menkonsekvensen av att aldrig vara i fas riktigt medför hela tiden massa extra uppoffringar och ännu mera slöseri. träningen är dock närmast ett hjärtligt välkommet inslag idag. jag, engman och bärgarn, Stellan tog oss en löpa på 5 km i strömslund. jag har aldrig gnällt över ålder eller oform men nu jävlar är jag inte stursk…

IMG_7824