Man kan säga mycket om den senaste månaden. Det sitter i huvudet, det får man inte glömma. Det lilla i det stora är att bestämma sig, sedan kommer resten av sig själv, bara man håller vad man lovat, och har den respekten för sig själv, att fortsätta, även om det tar emot.

Helt nytt kostupplägg!
Helt nya kostrutiner!
Helt nyktert har det inte varit men nästan!
Helt jäkla mycket träning på O2tri konditionscenter med Oscar!
Ett Träningsläger i Mora med vasaloppsvinnaren StakStaffan!
En 2/3 ölme!
11 mil löpning
30 mil cykling

Sammanfattningsvis så har den första månaden av 3 eller de första 4 veckorna av 12 varit omtumlande och de har påverkat mig både fysiskt och psykiskt på flera sätt.

Jag mår helt klart mycket bättre nu och helgerna har blivit längre och jag har blivit piggare och alertare som människa. Man får perspektiv, men fortfarande så tänker jag inte sätta mig på en hög häst och säga vad som är rätt eller fel, men det är lite som med allt. Att lagom är bäst, och det handlar väldigt mycket om sunt förnuft.

Jag firade den första månadens framgång med att leta upp min Amici In Bici keps och gled runt med hela dagen.

Jag firade den första månadens framgång med att leta upp min Amici In Bici keps och gled runt med hela dagen.

 

Från att varit ett matvrak som stoppat i mig det som fanns serverat och levt med devisen att inte lämna något, till att nu komma på mig själv att börja läsa innehållförteckningen på förpackningar. Rent krasst så har man en ganska bra känsla naturligt vad man bör stoppa i sig. Min höftade tumregel är att man skall tänka ¼ av det man är van vid om man är överviktig, av sånt som man vet att man blir tjock av, men ändå tycker är gott, till exempel potatis.

Något som dock kvarstår som ett dilemma är Oscars totalitära förbud mot pasta, som jag tycker kan vara gott då och då, men säger Oscar nej det så lyssnar jag. Han upplägg har verkligen fungerat.

Från 105 kg den 1 maj till 96 kg den 1 juni. Då är det både kost och träning som gett detta härliga resultat.

Slutligen så kan jag inte annat säga än att det är väldigt roligt att mina snyggskjortor passar igen.

Nu går vi vidare till månad 2.