11887886_10153133759541973_2769297310189253345_nÅrets stora skräll, nej, inget är en skräll just nu. Tar man varje dag som den kommer och är lite öppensinnad så kommer bra saker av sig själv känns det som. Anders Engman hade anmält sig till cykelvasan och kände sig manad att köra de fantastiskt vackra 95 km mellan sälen och mora.

Jag var väldigt sen att haka på, till och med så sen att jag inte hann provcykla på mountainbiken innan tävlingen.

Med en grill hos Lovisa och henne föräldrar i deras sommarstuga två kvällar innan med en ansenlig mängd starkdryck så kände jag mig ganska oförbredd och lite fel ute överhuvudtaget när vi kom upp till Sälen på fredag kvällen.

Vädergudarna hade lovat fint väder och jag måste säga, att när jag så morgon dimman lätta till av att solen strålar började värma den lugna dalaskogen på lördagsmorgonen så började jag känna hopp om dagen.

Ordentligt med frukost i lugn och ro.

För att inte tröla vidare för mycket om livet, så sammanfattar jag det hela med. Jag genomförde tävlingen, förhållandevist avslappnat med få pulsökningar över någonslags lagom arbetstempo. Lundbäcksbackarna som var ett nytt inslag för året, gick som en spurt.

Jag känner mig i form kort och gott.

Väl i mål och tillbaka i Sälen blev det öl och grill, huvudsyftet med en bra tävlingshelg!