Föreläsningar

Föreläsningar

Vi på O2tri är ofta ute hos företag och föreläser inom kost & träning. Vi upplever att föreläsningar är ett bra och effektivt sätt att inspirera, motivera och utbilda våra kunder. Genom föreläsningarna blir det ett personligt möte med kunden vilket ger oss       en större chans att nå fram med vårt budskap samt påverka på ett positivt  sätt. Vi har nedan några av våra uppskattade temaföreläsningar men vi skräddarsyr även ofta unika föreläsningar utefter vår kund/företags behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss för frågor/intresse kring våra föreläsningar.

1,5 – 2 h (7 995:- ) Alla priser är ex. moms (25%) 

Optimera din kost för maximal prestation

I denna föreläsning går vi in på djupet i ämnet idrottsnutrition för att utbilda o lära oss hur vi maximerar vår träning o prestation med hjälp av rätt nutrition. Vi ger en ökad förståelse om hur viktig rätt nutrition tillsammans med vår träning faktiskt är. Vi lär oss NÄR, VARFÖR & HUR vi skall planera våra intag i samband med träning och tiden där i mellan.

Trimma kroppen

En föreläsning som syftar till att lära o utbilda dig i grundläggande kunskaper om en god kosthållning. Vi lär er om att välja rätt livsmedel, förslag o tips på hur vi planerar vår matsedel dagligen. Idag råder en djungel av kostråd o kosttips i den allt mer flödande populärlitteraturen som når oss via olika medier. Vi går igenom vad som är vad, slår hål på en del skrönor o lär ut rätt verktyg som hjälper dig på sikt o inte bara nästa vecka eller månad… En god Kosthållning är aldrig en ”diet” utan en livsstil om hur vi väljer att med respekt o omtanke ge vår kropp det den behöver.

I dagens samhälle har träningen fått allt större plats. Ofta leder detta till att vi tränar, tränar och tränar, utan någon direkt planering/målsättning, eller så blir vi resistenta mot träningen och upplever olust kring all träningshysteri. Genom föreläsningen: ”Träna rätt” guidar vi er fram till att hitta ”rätt träning” ur individens perspektiv. Vi utbildar inom grunderna kring kondition – och styrketräning och kommer med bra enkla verktyg som kan hjälpa er i vardagen.