NORDISK HELKROPPSTRÄNING

Träning inifrån och ut!

Anmäl dig nu

Smart Träning

Som deltagare i vårt träningskoncept – Nordisk Helkroppsträning erbjuder vi dig som deltagare att vara med i en grupp som tillsammans jobbar för att blir starkare . Även om du inte tänkt att ställa upp i någon tävling så är detta en möjlighet att träna hela kroppen och hitta en rytm och teknik som ger dig fördelarna i din träning.

Vårt Smart-koncept bygger på att du som deltagare inte bara skall fokusera på den direkta träningen utan vi värnar om dig som helhet.

  1. Mental inställning
  2. Kost
  3. Träning

Mental inställning är det första steg, när du bestämt dig för att nå ditt mål, så har du kommit väldigt långt. Sedan är det viktigt att skapa delmål förslagsvis, viktmål, tidsförbättringar på kilometern eller att skapa rutinerna för träningen.

Kosten är grundstommen för framgångsrikt idrottande. Att äta och dricka rätt i alla lägen är avgörande om man vill nå sina mål. Det är lätt att missa kosten om man inte har fullförståsle att kosten är det som bygger kroppen. Som deltagare i vårt Smart-upplägg tar vi fram kostschema som passar dig och din idealvikt.

Träning. Som högpresterande samhällsmedborgare med tydliga mål så kan det vara svårt att få ihop tillräckligt med träningstid i den mån man önskar. Med smart träning avser vi att man tränar så noggrant som möjligt och rätt. 3/2 Konditionsträning och 1/3 Intervall och styrketräning i veckan för att optimal utveckling.


NORDISK HELKROPPSTRÄNING – OPTIMERA DIN KROPP!

– Genom Nordisk Helkroppsträning vill vi ge deltagarna ett verktyg som stärker deras kropp, inifrån och ut. Oavsett vad du har för mål med din träning, som t.ex ett sportsligt mål eller bara ett hälsomål så ämnar dessa gruppträningspass att stärka din kropp på alla plan; kondition, balans, koordination, styrka, stabilitet etc. Med HELA kroppen starkare tar du dig lättare an livet och alla dess utmaningar.

– Grundpelaren i Nordisk Helkroppsträning är ThoraxTrainerTM, en till 96% lik stakmaskin som aktiverar mer muskler än något annat träningredskap. Detta gör att du tränar effektivt och utmanar så många av dina fysiska förmågor som möjligt, på samma gång! Thorax Trainer är skonsam och utan stötar, kraftiga vridningar eller stora belastningar på kroppen, vilket gör den så unik och användbar för alla oavsett begränsningar.

– Nordisk Helkroppsträning erbjuder kvalitativ träning för HELA kroppen, för alla, oavsett storlek, ålder,kön eller kondition!

OPTIMERA EFFEKTEN  MED RÄTT ÅTERHÄMTNING

NF logga stor

Det är viktigt att träna på rätt belastning och med kontinuitet för att utvecklas och må bra men för att tiden vi investerar skall ge bästa effekt och inte bryta ner oss istället för att bygga upp är vikten av bra återhämtning i form av näring och vila avgörande. I vårt koncept Nordisk Helkroppsträning samarbetar vi därför med  NORDIC SUPERFOOD by Myrberg, som erbjuder naturliga näringsämnen till våra återhämtning juicer/drycker sprängfyllda med anti-oxidanter och mineraler som serveras efter varje pass. Tillsammans med NORDIC SUPERFOOD delar vi samma värden och förståelse för att fylla på med sund och rätt näring efter varje pass och optimera våra deltagares träningseffekt!


Enskilda tjänster:

Kostregistrering

Kostregistrerar via dokumentation, allt som stoppas i munnen under sex dygn. Feedback genom råd och tips för en förbättrad kosthållning ges via mail.

900:-

Kostkonsultation

Inledningsvis fyller du i frågeformulär för att ge oss en bild av nuvarande situation. Utifrån svar o kommentarer från detta formulär träffas vi under cirka en timme tillsammans igenom förutsättningarna för din kostplanering och dina mål.

Detta för att du ska kunna komma vidare själv, eller för att du och din ev. framtida nutritons coach skall ha ett ramverk att jobba utifrån i framtiden. Du får enklare råd och tips om vad som är viktigt JUST för DIN kosthållning. 

60 -90 minuter (600:-)

Föreläsningar

2 st olika varianter till att börja med. En med allmän o grundläggande fokus samt en med lite mer ingående på Idrottsnutrition o kost kopplat till träning. Här ser jag framför mig grupper som har lite förkunskaper o framförallt intresse för kost o träning.

* Optimera din kost för maximal prestation

  • I denna föreläsning går vi in på djupet i ämnet idrottsnutrition för att utbilda o lära oss hur vi maximerar vår träning o prestation med hjälp av rätt nutrition. Vi ger en ökad förståelse om hur viktig rätt nutrion tillsammans med vår träning faktiskt är. Vi lär oss NÄR, VARFÖR & HUR vi skall planera våra intag i samband med träning och tiden där i mellan.

* Trimma kroppen.

  • En föreläsning som syftar till att lära o utbilda dig i grundläggande kunskaper om en god kosthållning. Vi lär er om att välja rätt livsmedel, förslag o tips på hur vi planerar vår matsedel dagligen. Idag råder en djungel av kostråd o kosttips i den allt mer flödande populärlitteraturen som når oss via olika medier. Vi går igenom vad som är vad, slår hål på en del skrönor o lär ut rätt verktyg som hjälper dig på sikt o inte bara nästa vecka eller månad… En god Kosthållning är aldrig en ”diet” utan en livsstil om hur vi väljer att med respekt o omtanke ge vår kropp det den behöver.

2 h (3400:- )

Workshop (Grupper 10 – 40 st.)
  • Smakprover, praktiska gruppaktiviteter, diskussion m.m.
  • Lär dig laga rätt mat och kost på ett tidseffiktivt o praktiskt sätt.
  • Lär dig grunden i en bra kosthållning
  • Lär dig lätt verktyg för att i vardagen få ihop sund o hälsosam kosthållning som passar dig.

Känn dig välkommen att kontakta mig om du vill ha råd/hjälp med kost- och träningsupplägg genom att klicka på kontakt överst på sidan.

4-4,5 h (4900:- )


Ser fram emot att höra från dig!

Oscar Olsson