OPTIMERA DIN PRESTATIONEnskilda tjänster:

Individuella Kostupplägg

Individanpassade kostupplägg som säkerställer ditt viktmål i samband med en hållbar och sund kosthållning. 

Inga dieter, ingen svält, inga konstighetet. Bara Kaloriberäknade och nyttiga kostupplägg!

1900:-/månad (+ 650:- Uppstartsmöte) 

Minimum 3 månader.

Kostkonsultation

Inledningsvis fyller du i frågeformulär för att ge oss en bild av nuvarande situation. Utifrån svar o kommentarer från detta formulär träffas vi under cirka en timme tillsammans igenom förutsättningarna för din kostplanering och dina mål.

Detta för att du ska kunna komma vidare själv, eller för att du och din ev. framtida nutritons coach skall ha ett ramverk att jobba utifrån i framtiden. Du får enklare råd och tips om vad som är viktigt JUST för DIN kosthållning. 

60 -90 minuter (900:-)

Föreläsningar

2 st olika varianter till att börja med. En med allmän o grundläggande fokus samt en med lite mer ingående på Idrottsnutrition o kost kopplat till träning. Här ser jag framför mig grupper som har lite förkunskaper o framförallt intresse för kost o träning.

* Optimera din kost för maximal prestation

  • I denna föreläsning går vi in på djupet i ämnet idrottsnutrition för att utbilda o lära oss hur vi maximerar vår träning o prestation med hjälp av rätt nutrition. Vi ger en ökad förståelse om hur viktig rätt nutrion tillsammans med vår träning faktiskt är. Vi lär oss NÄR, VARFÖR & HUR vi skall planera våra intag i samband med träning och tiden där i mellan.

* Trimma kroppen.

  • En föreläsning som syftar till att lära o utbilda dig i grundläggande kunskaper om en god kosthållning. Vi lär er om att välja rätt livsmedel, förslag o tips på hur vi planerar vår matsedel dagligen. Idag råder en djungel av kostråd o kosttips i den allt mer flödande populärlitteraturen som når oss via olika medier. Vi går igenom vad som är vad, slår hål på en del skrönor o lär ut rätt verktyg som hjälper dig på sikt o inte bara nästa vecka eller månad… En god Kosthållning är aldrig en ”diet” utan en livsstil om hur vi väljer att med respekt o omtanke ge vår kropp det den behöver.

2 h (7995:- )

Workshop (Grupper 10 – 40 st.)
  • Smakprover, praktiska gruppaktiviteter, diskussion m.m.
  • Lär dig laga rätt mat och kost på ett tidseffiktivt o praktiskt sätt.
  • Lär dig grunden i en bra kosthållning
  • Lär dig lätt verktyg för att i vardagen få ihop sund o hälsosam kosthållning som passar dig.

Känn dig välkommen att kontakta mig om du vill ha råd/hjälp med kost- och träningsupplägg genom att klicka på kontakt överst på sidan.

4-4,5 h (9900:- )


Jag har läst Kostvetenskap, Idrottsvetenskap samt Idrottsnutrion vid Göteborgs universitet. Detta har lett till att jag idag arbetar med fysisk & nutritionell hälsa som fokus.

Genom mina studier, mitt arbete och mitt praktiska utövande har jag kommit till insikt med hur viktigt sambandet och balansen mellan kost och fysisk aktivitet är. Detta har blivit min livsfilosofi.Att leva som jag lär är viktigt för mig, för att  vara en förebild och för att skapa trovärdighet.

Mycket av dagens problematik är att få träningen att gå ihop med jobb och vårt sociala liv. Där är tid, planering och struktur  viktiga faktorer. Här vill jag inspirera och motivera, enskilda personer, allt ifrån motionär till elit och även grupper, företag samt idrottsföreningar, till att hitta nya och framgångsrika vägar inom kost och fysisk aktivitet. 

Som person är jag drivande och framåt, social och tror på en tydlig kommunikation.  Genom min Triathlonsatsning har jag lärt mig mycket om mig själv och min kropp och är i ständig utveckling. Jag har

lärt mig att se problem som något som utvecklar istället för begränsar oss. Tillsammans sätter vi upp delmål o slutmål där jag är med och vägleder dig på resan till ditt mål. 

Ser fram emot att höra från dig!

Oscar Olsson