Jag heter Oscar Olsson och lever för träning, tävling och goda vanor

Jag har alltid älskat att träna, men i början av 2009 började jag träna mer målmedvetet och strukturerat. Målet är att bli så bra som möjligt, under mina förutsättningar, i den fantastiska sporten Triathlon! Triathlon betyder mycket för mig, jag älskar träningen och strävan/utmaningen och att nå mina delmål längs vägen mot min topp.

Träna, utveckla o prestera är något vi många prioriterar. Enligt mig är helhetsperspektivet viktigt,  jag anser att vår träning, nutrition (”bränsle”) o mentala hälsa behöver vara i samspel med varandra för att varje individ skall kunna prestera på sin högsta nivå. Jag är Triathlet o tävlar inom triathlon på elitnivå, främst längre distanser. Utifrån min triathlonsatsning har jag samlat på mig erfarenhet o kunskap om hur viktig kost, träning o mental hälsa är. Jag har studerat kost- och idrottsvetenskap samt fördjupning inom idrottsnutrition, jag tror det är viktigt att ha en kombination av teoretisk och praktisk erfarenhet inom sitt område vi verkar. Att leva som jag lär är något jag värdesätter högt och tror på!

Med min kunskap o egen livserfarenhet vill jag stötta o dela med mig av verktyg inom kost och personlig rådgivning för att utveckla o utbilda individer, grupper och organisationer.