Samarbetspartners

Vi på O2tri Konditionscenter tror på att samarbeta med relevanta samarbetspartners. Genom sunda samarbeten som gynnar våra partners, våra kunder och oss skapar vi framgång. Vi har valt våra samarbetspartners med omsorg, samarbeten vi tror hjälper oss och våra kunder att skapa kvalitativa produkter/lösningar som hjälper dem att nå sina mål. Allt ifrån utrustning till behandlingar och förebyggande arbete av kroppen är viktiga faktorer för att utveckla sin konditionsförmåga. Det kan vara t.ex att mäta/kontrollera du ligger på rätt belastning på ett pass, eller att du har kläder/skor som passar dig och din aktivitet eller att du får behandling för en skada eller begynnelse till komplikation.

Vi är stolta och glada över de samarbeten vi har och strävar ständigt efter att utveckla och lära av varandra!

Merida förser O2tri Konditionscenter med Träningscyklar och löpband. De tillser även att våra kunder har tillgång till ett stort urval av alla typer av cyklar, Linjecykel, MTB, Triathlon, Cyclocross, Hybrid etc. Vår kunder erbjuds service, expertis och bra rabatter.

Medias mycket avancerade och aerodynamiska triathloncyklar kan mer än att bara gömma sig för vinden, omvandla all din energi till snabbhet och bära allt du kan behöva de kan även ta dig fram till tävlingens sista etapp.


2XU grundades och har sitt säte i Melbourne, Australien med filosofin att skapa produkter som förbättrar prestationer. 2XU arbetar med material och teknik som tar dig längre än vad du trodde var möjligt. 2XU har snabbt etablerat sig som det mest tekniskt utvecklade sportmärket i världen. Använt av mängder av världsmästare, rekomenderat av sport institut över hela världen och älskat av professionella idrottare inom alla olika idrotter, förstår 2XU vad som krävs för att vara bäst. Utvecklat av idrottare för idrottare.


Bliz hjälper oss att förse kunderna med rätt glasögon vid respektive utomhusaktivitet.  www.blizeyewear.com 


Viscus AB (www.viscus.se) är ett hälso- och friskvårdsföretag som arbetar med personlig träning, military training, massage, sjukgymnastik, nutrition och power pilates.Viscus ger mig möjlighet att träna på deras gym utan kostnad, stöttning och hjälp av deras kompetenta PT´s med uppbyggnads träning samt rörlighetsträning. De gör även regelbundna KSA (Kroppssammanstättnings mätningar) på mig för att maximera min fysiska kapacitet.


Vi som arbetar på Göteborgs Naprapat & Idrottsskadeklinik är från vänster på bilden, Nicklas Wiltman, Magnus Olsson och Richard Bäckström. Vi har alla läst på Naprapathögskolan i 4år och därefter utfört ett års legitimationspraktik då man arbetar nio månader hos erfaren naprapat och tre månader på ett sjukhus. Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet och vidareutbildar oss kontinuerligt inom naprapati och idrottsmedicin.


SPIF Triathlon, Sveriges största Triathlon klubb, hjälper oss och stöttar! 


Polar förser vårt center med Pulsdatorer och wattsystem till våra cyklar.

Att lyssna på sin kropp är en sak, att förstå vad kroppen säger är en helt annan sak. Polar hjälper dig att i grund och botten förstå din träning. Vi kombinerar expertis inom idrott, fysiologi och elektronik med en omfattande kunskap om kundernas behov. Det är därför ingen överraskning att vi har varit ledande inom tekniska innovationer och pulsklockor sedan 1977.

Vi tillgodoser kundernas träningsbehov på alla nivåer genom att erbjuda ett omfattande produktsortiment tillsammans med nödvändig support och goda råd. Allt från att förbättra en idrottsutövares resultat till att hjälpa människor att njuta av en hälsosammare livsstil och underlätta återhämtning och viktkontroll.

Denna önskan att vara bäst möjliggörs tack vare ett professionellt team av ambitiösa och mycket begåvade personer som arbetar med det vi gör idag med lika stort engagemang som för 30 år sedan. Och vår framgång är tydlig. Polar har idag 1.200 anställda världen över och all tillverkning sker i egna fabriker. Organisationen består globalt av 26 helägda dotterbolag som hanterar ett distributionsnätverk med över 35.000 försäljningsställen i mer än 80 länder. Det är vad vi kallar den drivande kraften bakom Polar.


Vårt manifest

Vad? Den 19 september anordnas i Göteborgs Frihamn, den andra upplagan av Fight Cancer and Run-Loppet.

Varför? 58.000 svenskar blir varje år diagnostiserade cancer. Det är idag en folksjukdom som inte bara drabbar den sjuka utan även anhöriga. Därför vill vi vara med och utrota cancern.

Hur ? Cancerfondens budskap är tydligt; 30 minuters vardagsmotion minskar risken för cancer. Vi på Fight Cancer and Run vill vara med och påskynda en livsstils förändring.
Träning är livsviktigt. Spring för livet. Spring för att överleva. Spring för att göra skillnad. För dig och andra. Tillsammans gör vi skillnad. Spring!

Anmälan: http://fcancerandrun.com/


O2tri Konditionscenter ansvarar för Pixbo Wallenstams Dam- och herr lags Konditionsträning.

Båda lagen vann seriespelet i högsta serien (SSL) 2014/2015

Det är en härlig utmaning att arbeta med dessa talangfulla och motiverade elitidrotts kvinnor och män!

För mer info: PIXBO WALLENSTAM